Speciale luxe workshopNa het succes van de kerstworkshop heb ik gemerkt dat er meer mensen zijn die deze heerlijke workshop (opnieuw) willen meemaken. Dus nieuwe datums zijn ingepland.


Kom naar de heerlijk luxe workshop en ga lekker een middag met de handen in de klei zitten! Allerlei materialen en gereedschappen zijn voorhanden, koffie, thee, zoetigheid, een drankjes met zoute snacks én als je klaar bent mag je zo weggaan, voor deze keer wordt alles voor je opgeruimd!


Dus maak eindelijk dat leuke of lieve beeld, die set tappaschaaltjes, een unieke muurdecoratie, je eigen sieraden  of .......


Uiteraard ook ideaal om te geven als cadeau. Als je deze workshop cadeau doet zorg ik voor een leuke cadeaubon.


Ik ben niet heel goed in klokkijken dus stipt op tijd stoppen is niet persé aan de orde. De prijs is inclusief alles (de 'gewone' glazuren met eventueel een 'touch van de special effects') en ook heel fijn, hoewel het pand binnen de singels van Breda staat beschikken wij over een ruime gratis parkeerplaats.


  • Wanneer? 11 februari & 18 maart van 13:00 tot 17:00 uur.
  • Waar? Nijverheidsingel 313 Breda.
  • Wat kost dat dan? € 85,- alles inclusief.


Opgeven of meer weten?

via het contactformulier of mail naar info@biancadeleuw.nl of bel/app naar 06 441 667 92 !


Reacties van deelnemers:


- Danielle heeft genoten: "één van de leukste dagen van het afgelopen jaar"


- Anne: "Is er nog plaats in de volgende workshop voor ons. Zo leuk vonden wij het"


-Monica: "Bianca doet het heel leuk. Heel rustig en open. Geen stortvloed aan info maar per persoon technieken. Geen 'nee dat kan (jij) niet' maar alles was mogelijk. Heel leuk!"